Procurili detalji razvoda Anđelke Prpić

Zna se zašto je došlo do kraja braka

Instagram

Iako sama nije željela ni potvrditi ni demantirati vijest, kako pišu srpski mediji, simpatična glumica Anđelka Prpić, koju je domaća publika upoznala u humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka', razvodi se nakon devet godina braka, a sada su u javnost procurili i detalji samog razvoda.

Presudan trenutak u njihovom braku bio je taj da su se emocije poslije dugog niza godina ugasile i da je svatko želio nastaviti svoj put

 'U jednom trenutku kod njih je očigledno došlo do prezasićenja. Svako se trudio da u svom segmentu poslovnog života pruži svoj maksimum. Tako je Anđelka odlazila na probe, držala predstave širom Srbije i na turnejama po europskim gradovima, dok je on radio na svom biznisu u ugostiteljstvu i pokušao da bude uspješan u svom poslu. Presudan trenutak u njihovom braku bio je taj da su se emocije poslije dugog niza godina ugasile i da je svatko želio nastaviti svoj put i započeti novo životno, ali i ljubavno poglavlje. Početkom godine uslijedio je razgovor, gdje je svako iznio svoje viđenje situacije u kojoj su se zatekli, te je jedino rješenje za njih bio razvod', otkrio je za Blic izvor blizak paru.

Dogovorili su se da sin sedam dana bude kod njega, a potom narednih sedam kod nje

 Također, kako navodi spomenuti medij, unatoč činjenici da je glumica otišla iz obiteljskog doma, par je zbog sina odlučio ostati u prijateljskim odnosima. 'Anđelka i njen bivši suprug za vrijeme braka su kupili stan koji su imali u planu iznajmljivati, te su se sada dogovorili da ona sa sinom Jakšom ode tamo živjeti, a da on ostane u kući na Zvezdari. Dogovorili su se da sin sedam dana bude kod njega, a potom narednih sedam kod nje. Zbog djeteta su nakon svega odlučili ostati u korektnim odnosima te imati civiliziranu komunikaciju', zaključio je na kraju izvor za spomenuti medij.