JENNIFER I BRAD NISU JEDINI Angelina uništila još jedan holivudski brak?

Fatalna je za oženjene

Profimedia

U jeku drame bivših supružnika, Johnnyja Deppa i Amber Heard, koji se već mjesecima povlače po sudu zbog navodnog obiteljskog nasilja koje je glumac vršio nad glumicom, a prema njegovim riječima i ona nad njim, u sve se sada uplela i Angelina Jolie. Naime, prema posljednjim pisanjima magazina New Idea, upravo bi 45-godišnja glumica mogla biti odgovorna za kraj braka sada već kontroverznih bivših supružnika.

Story 


Kako navodi spomenuti medij, prije nego što je 2015. oženio sada već bivšu suprugu, Angelina je Johnnyja savjetovala da potpiše predbračni ugovor te da bude oprezan, a njihov prijateljski odnos, kasnije je navodno prerastao i u onaj romantični što je rezultiralo trzavicama i u konačnici kraju braka s Amber.

Profimedia 


Iako dokaza za navedene tvrdnje nema, američki tabloid podsjeća i kako su prije tri godine u javnost procurile informacije kako se zvijezda filma 'Maleficent' 'spetljala' s 57-godišnjim Johnnyjem, a sve u inat bivšem suprugu, 56-godišnjem Bradu Pittu. Dvojac se tada nije oglašavao po pitanju navodne romanse, a izvor blizak glumici tada je demantirao iste.