'NISAM KRIV' Glumac uhićen zbog pokušaja ubojstva

Tek mu se treba odrediti kazna

Profimedia

Glumac Johnny Ortiz, kojeg publika poznaje iz filma 'El Camino: A Breaking Bad Movie', uhićen je zbog pokušaja ubojstva. Kako javlja TMZ, žrtva njegovog napada bio je Brian Duke, a okršaj je izgledao kao sukob uličnih bandi. Iako su detalji samog incidenta nepoznati, poznato je da je glumac uhićen još u svibnju.

Mediji su sve do sada šutjeli o spomenutom događaju, zato što bi se Johnny danas trebao pojaviti na saslušanju pred sudom prvi put. On tvrdi, kako javljaju, da nije kriv, a određena mu je jamčevina u iznosu od 1,12 milijuna dolara. S obzirom na to da si njegova obitelj to ne može priuštiti, odlučili su potražiti pomoć putem 'GoFundMe' kampanje. 

Profimedia 

'Pomozite nam vratiti našeg Johnnyja', naziv je spomenute kampanje koja u ovom trenutku ima skupljenih 780 dolara, a koja je napravljena prije tjedan dana. 'Johnny je sve za našu obitelj. Johnny je uvijek činio sve kako bi pomogao latinoameričkoj zajednici. Pridonio je mnogim neprofitnim organizacijama i društvenim organizacijama. U zatvoru se bori za slučaj za koji se smatra nevinim. Želimo da se naš voljeni član obitelji vrati. On je brat, sin i prijatelj. Izgubili smo voljenu majku zbog raka, a pomisao na gubitak još jednog člana obitelji, slama nam srce. Molim vas pomozite nam da skupimo jamčevinu za Johnnyja Baila Bonda i da ga izvučemo. Svaki dolar pomaže', riječi su kojima se njegova obitelj obratila javnosti.