Najpoznatija lezbijka zbog nasilja na rubu teške depresije?

Često napadana zbog svoje zlobe

Profimedia

Popularna američka komičarka, voditeljica i producentica, 62-godišnja Ellen DeGeneres, od nedavno je konstantno na 'tapeti' medija. Osim po svojoj obožavanoj istoimenom emisiji 'Ellen DeGeneres Show' u kojoj gostuju slavni i pričaju o različitim temama, obožavatelji ju vole zbog vrckavog i komičnog karaktera. No u posljednje vrijeme se na njen račun slijevaju optužbe da se loše ponaša prema zaposlenicima, ali i prema svojoj supruzi, 47-godišnjoj australskoj glumici Portiji de Rossi, koja trpi emotivno nasilje s njene strane i govori o Ellen kao o zloj osobi, piše Gossip Cop. 

Profimedia 

Komičarka je očito svojim vječitim raspoloženjem postavila visoke standarde zbog kojih nitko nije mogao naslutiti da se u njoj krije 'mala zlica'. Uz optužbe da napada suprugu i ponaša se nesnošljivo prema njoj, nedavno su se javile priče kako je svojim zaposlenicima nemilosrdno dijelila otkaze zbog krize u svijetu, ne razmišljajući da će ti ljudi vrlo vjerojatno završiti na ulici. U jednu ruku situacija je razumljiva, ali naime, Ellen je bila potpuno nemilosrdna, drska i bez osjećaja, pišu strani mediji. 

Nakon objava na Twitteru u kojima ju nekadašnji obožavatelji vrijeđaju i komentiraju njezino ponašanje, 'kraljica zlobe', kako bi ju se znalo nazvati u zadnje vrijeme, navodno se oglasila i rekla da je zbog novonastale situacije i komentara koji ju svakodnevno opsjedaju postala toliko depresivna i anksiozna da jedva može noću zaspati. Objave na društvenim mrežama znale su ići toliko daleko da se koristio Hashtag #ripellen, aludirajući na njezinu smrt. 

Instagram 

U drugu ruku, iako bi nagađanja o tome mogla biti potpuno istinita, najpoznatija svjetska lezbijka i dalje nije prekinula šutnju o svojem privatnom životu te se unazad mjesec dana uopće ne osvrće ni na kakve optužbe. Iako su mediji prepuni 'crnih' priča vezanih za nju i njezin brak, u kojem je punih 12 godina, komičarka odbija reći svoju istinu i prekinuti glasine.