Pogledajte kako izgleda studentska soba najstarijeg Angelininog sina

Ovo nitko nije očekivao

Story Maddox i Angelina Jolie

Najstariji sin bivših supružnika, 45-godišnje Angeline Jolie i 56-godišnjeg Brada Pitta, 18-godišnji Maddox, kojeg je glumica posvojila još 2002. godine, prije godinu je dana krenuo na fakultet u Južnoj Koreji gdje na sveučilištu Yonsei University u Seulu studira biotehnologiju. Da se ondje prema njemu odnose jednako kao i prema svakom drugom studentu, govore i fotografije sobe u koju je smješten koje su procurile u javnost.

Profimedia  Angelina Jolie i sin Maddox


Naime, Radar Online došao je u posjed fotografija Maddoxove sobe na kojoj se jasno vidi kako sin slavnih glumaca ima isti tretman kao i njegovi vršnjaci. Osim što je soba tipičnog studentskog izgleda, s osnovnim komadima namještaja koje dijeli s još jednom osobom, ista je poprilično manja od one na koju je navikao u obiteljskoj kući. Fotografije sobe možete pogledati ovdje

Profimedia 


Inače, iako je na studiju u Južnoj Koreji od jeseni prošle godine, 18-godišnjak se s početkom pandemije koronavirusa neplanski vratio u Los Angeles kako bi to razdoblje proveo u sigurnosti obiteljskog doma koji dijeli s još petero braće i sestara te majkom Angelinom koja se dodatnim trenutcima s najstarijim sinom posebno razveselila.