'Imam Antonija koji me ohrabri pa je odmah sve slađe i lakše'

Jedna od predvodnica pop glazbe domaće glazbene scene Zsa Zsa, pravim imenom Jelena Žnidarić, samo za Story govori o ljubavi koja je pokreće, dečku i novom singlu

Robert Gašpert

Bilo je vrijeme da se netko ohrabri spojiti nešto naizgled nespojivo, što zapravo funkcionira savršeno i vrlo je popularno u svijetu. Fuzija popa i trapa najslušanija je vrsta glazbe među mlađom publikom koja će zasigurno kad-tad postati mainstream i kod nas. Upravo zbog te mladosti, hrabrosti i ludosti koja krasi Hiljsona i mene, želja nam je publici pokazati i dokazati da miks tih dvaju stilovaa može biti itekako zanimljiv i na hrvatski način. Dugo je u meni rasla želja da napravim taj neobični korak - rekla nam je na početku razgovora jedna od predvodnica pop glazbe domaće scene Zsa Zsa, koja je na najnovijoj pjesmi ‘Ova ljubav’ surađivala s talentiranim izvođačem trap glazbe te članom benda KUKU$, Hiljsonom Mandelom. Hrabri, moderni i zanimljivi Zsa Zsa i Hiljson ne kriju nadu da će upravo njihova suradnja otvoriti vrata nekim novim stvarima na domaćoj glazbenoj sceni te da će domaća publika, ali i radijski urednici, prihvatiti ovaj novi val glazbe te ga podržati.

Robert Gašpert 


- Još imam leptiriće u trbuhu i zanima me svaka reakcija slušatelja jer ovo je svojevrsni test da vidimo je li Hrvatska spremna otvoriti uši i prihvatiti svjetski zvuk. Kad smo kod trapa, samo da napomenem i razbijem predrasudu, to nije cajka - govori simpatična 26-godišnja Varaždinka koju ljubav, osim u glazbi, pokreće i u svemu drugome u životu.
- Za mene je ljubav sve. Leptirići u trbuhu, inspiracija za pjesme, gorivo za život. Ništa bez ljubavi, mislim da se slažete? Pa makar samo ona prema hrani, važno da je ljubav - smije­ se Zsa Zsa koja ne skriva svoje stajalište o ljubavi. Iako ljubavni život ne voli stavljati ispred pjevačke karijere, otkrila nam je kolika joj je potpora njezin dugogodišnji dečko Antonio Kratofil.
- Bez Antonija bih vjerojatno završila na infuziji kad se sve obaveze skupe, posebice ove u vezi sa snimanjem spota. Velik je to posao za nekoliko ljudi, a vani se to radi s cijelim timovima. Budući da imam Antonija koji me ohrabri i uskoči kada god mi treba, odmah je sve slađe i lakše - priznaje Zsa Zsa koja nam je otkrila kako je karantena, koja nas je ove godine zatekla, utjecala na njezin ljubavni život.

Robert Gašpert 


- Nas dvoje nismo se vidjeli mjesec dana. Ma, i dulje... Počela sam pisati tužne ljubavne pjesme! Šalim se malo, ali nije bilo lako. Prvih tjedan dana uživala sam u tome što imam vremena malo se posvetiti samoj sebi, ali kako su dani odmicali, željela sam se samo teleportirati u Zagreb. Ali to nije bilo moguće jer nisam smjela iz Pušćine, svoga mjesta. Za dobru vezu važni su komunikacija i međusobno razumijevanje. To je klišej, ali je istinito. I, naravno, puno smijeha, kreativnosti i dobre hrane jer ljubav ide kroz želudac. Barem ja tako potkupljujem Antonija - priznaje nam mlada glazbenica koja je za ovo ljeto imala pregršt planova i ideja koji do daljnjega moraju pričekati.
- Taman kada je počela korona, imala sam isplaniran posjet u Los Angeles i New York. Nikada nisam bila u New Yorku i srce mi je puklo kada sam shvatila da ni ovaj put neću moći otići, a taj mi je put životni san! Nije mi naša obala ništa manje privlačna i jedva čekam odmor jer ovo je prvo ljeto nakon dugo godina da mogu odahnuti i odmarati se bez odlaska svaki drugi dan na neku novu destinaciju zbog nastupa. Nije da to ne volim, ali obožavam i dobro ljenčarenje na plaži bez obaveza.
Upravo na plaži Zsa Zsa će se pohvaliti i besprijekornom linijom koju je postigla napornim vježbanjem te uravnoteženom prehranom.
- Kad vidim da pretjeram s hranom, malo stanem i tako u krug. Ali nikada si ne uskraćujem užitke jer volim jesti! Moja trenerica Ivana Posavec prva je osoba koja mi je otvorila oči i zbog koje sam postala ovisna o vježbanju na pozitivan način. Iako ne idem u teretanu zbog korone i ljeta, za snimanje spota smršavjela sam tri kilograma u tjedan dana. Bilo je dosta veselo pa trenutačno jedem - otkrila je Zsa Zsa.