Nakon tjedan dana 'divljanja' po Jadranu otišao pucajući iz topa

Alkohol, partijanje pa onda još i top

Instagram

Daniel Brandon Bilzerian američki je glumac, internetska ličnost i kockar, a na društvenim mrežama iznimno je popularan i uzor mnogim muškarcima zbog 'raskalašenog' načina života kojim živi. Osim 'harema' žena koje su mu konstantno na usluzi 39-godišnji Dan uživa u svakom trenutku života. Zbog toga ga nije čudno vidjeti kako često partija, putuje i upušta se u adrenalinske avanture. Nedavno je, s 'brdom' svojih ljepotica, posjetio i našu obalu, a uz brojne kazne, alkohol i skandale napustio nas je pucajući iz topa.

Screenshot 

Svoju turu na luksuznoj jahti nastavio je prema Grčkoj. Posljednje dane na Jadranu proveo je razgledavajući Lastovo nakon čega, kao i svaki dan, slijedi partijanje na brodu i hedoniziranje u alkoholu, hrani i orgijama do samog jutra. No izgleda da ni to nije dovoljno jer je Bilzerian doša i do 'kreativne' ideje zbog koje su u blizini Lastova s jahte pucali iz topa metalne kugle u more.

Nedavno je jedna od njegovih djevojaka dobila i kaznu od lučke kapetanije zbog prebrze vožnje na jet-skiju koja će iznositi od tri do 15 tisuća kuna, a u obilasku brojnih hrvatskih lijepih gradova primijećen je da neopterećeno šeta bez zaštitne maske na licu iako je ona propisana u zatvorenim prostorima. Za vrijeme boravka u Hrvatskoj posjetio je Šibenik, Split, Hvar, Dubrovnik i na koncu Lastovo.

Screenshot 

Da nije samo ispijanje alkohola i uživanje u ženama jedino što radi, Dan na društvenim mrežama redovito pokušava pokazati sebe u slici poduzetnika. Nedavno je počeo pisati autobiografiju o svojem raskalašenom načinu života, a dao se i u proizvodnju vlastitog brenda u različite svrhe. Trenutno 'sjedi' na velikom bogatstvu za koje tvrdi da je stekao igrajući poker.