Poznata manekenka u vezi sa svojom najboljom prijateljicom?

Nagađa se već neko vrijeme

Story

Manekenka Cara Delevigne jedna je od onih koji ne skrivaju svoj ljubavni život. Naime, svi su upoznati s njezinom prošlom vezom sa 29-godišnjom glumicom Ashley Benson, s kojom je i 'okrunila' svoju ljubav. Ipak, nedugo nakon toga, djevojke su se odlučile razići. Glumica se u javnosti brzo pojavila s reperom G-Eazyjem, dok su se mnogi pitali je li Cara nastavila dalje. Naime, iako je poznato da je Cara dobra prijateljica s 18-godišnjom Kaiom Gerber, zbog česte prisnosti u javnosti i prisnog grljenja mnogi se pitaju jesu li djevojke još uvijek samo prijateljice, piše Gossip Cop.

Profimedia 

Američki supermodel, koja se više ne definira ni kao biseksualka već više kao panseksualka, ugodu u društvu prijateljice Kaia nimalo ne skriva. Nakon što su 'uhvaćene' na američkom protestu za prava Afroamerikanaca 'Black Lives Matter' mnogi su se upitali jesu li možda u međuvremenu svoje prijateljstvo odlučile preinačiti u ljubavnu vezu. Hodajući su se ili grlile ili kontinuirano držale za ruke, što i nije toliko čudno vidjeti za dvije prijateljice, no mediji komentiraju kako djeluje da su ipak 'previše' ili 'preblizu' jedna drugoj.

Naime, 27-godišnja glumica i model svojom ljepotom ne može nikoga ostaviti ravnodušnim. Tako je odmah po završetku svoje veze s tadašnjom tri godine starijom djevojkom Ashley Benson, poznata kao dotjerana plavuša iz 'Slatke male lažljivice', započela intenzivno druženje s mladom Kaiom. Od tada se čine poprilično nerazdvojne zbog čega strani mediji i zaključuju da je tu mnogo više od prijateljstva, a nagađa se da možda, u tajnosti, i već žive zajedno. Inače, Cara je u nedavnom intervjuu za 'Variety' priznala da se godinama borila s određivanjem svoje seksualnosti, a sada uz svoju, navodno, prijateljicu izgleda sretnije no ikad.