Domaća pjevačica: 'Ostvarila sam još jedan san!'

Uživala je u svakoj sekundi

Instagram

Broj zaraženih korona virusom opet je u porastu, pa tako i mjere kojima se ograničava broj osoba koje mogu prisustovati koncertima naših estradnih umjetnika. I dok su neki glazbenici zbog toga skroz odustali od živog nastupa pred publikom dok se situacija ne popravi, većina njih ipak nastupa diljem Hrvatske i regije pred nešto manjom publikom. Među njima je i domaća pjevačica i glumica, 28-godišnja Maja Bajamić koja se na Instagramu pohvalila kako je ostvarila još jedan san, nastupivši na otvorenom u Imotskom pred i ne tako malim brojem ljudi.

'Uviijek sam htjela pjevati ispred Tina Ujevića. Sad sam ostvarila još jedan san... pun grad,

Sad sam ostvarila još jedan san....pun grad, pjesma i Ljubav velika. Hvala punom gradu ljudi, uživala sam u svakoj sekundi svake pjesme. Ovo je samo početak, znam i to

 pjesma i Ljubav velika. Hvala punom gradu ljudi, uživala sam u svakoj sekundi svake pjesme. Ovo je samo početak, znam i to. Hvala domaćinima na divnom gostoprimstvu i pažnji. Jutro poslije nastupa Vrljika je iscijelila umorno tijelo i odvela me u neka nova prostranstva. Hvala Imotski. Zauvijek si tu', napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj se kupa iznad slapića rijeke Vrljike.

Instagram screenshot 

Podsjetimo, Maju je javnost upoznala 2011. kada se pojavila u showu RTL-a 'Hrvatska traži zvijezdu', a prije manje od dvije godine trijumfirala je pobjedom u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Nakon toga se povukla od svjetla reflektora i magistrirala humanističke znanosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a uz to je postala solo jer je prekinula trogodišnju vezu sa zagrebačkim fitness trenerom Goranom Kontićem. Krajem prošle godine je za Story progovorila o prekidu.

'Ne volim riječ veza. Gotovo pola godine nisam u odnosu koji tako zovemo. Nakon dugo godina zaista uživam u sebi i zavoljela sam se do kraja. Priželjkujem, kada budem spremna i kad život to donese, zdrav odnos pun poštovanja, istinske ljubavi i topline, posebice i prije svega prihvaćanja', ispričala je tada.