ZGROZILA FANOVE Dvogodišnjoj kćerkici kupila poklon vrijedan milijun kuna

Voli pretjerivati

Profimedia

Klan Kardashian - Jenner nerijetko se voli pohvaliti skupocjenim poklonima koje dobiju ili daruju za rođendane i blagdane. Već je itekako poznato da u svemu vole pretjerivati, ali unatoč tome, uvijek iznova uspiju šokirati javnost. Posljednja koja je izazvala brojne reakcije pratitelja je Kylie Jenner koja za svoju dvoipolgodišnju kćerkicu Stormi bira originalne poklone čija vrijednost doseže i cijenu kuće. Tako je 22-godišnja poduzetnica svojoj mezimici prije nekoliko dana ispunila veliku želju te joj poklonila, ni više ni manje, nego ponija vrijednog milijun i tristo tisuća kuna. 

 Kako piše Daily Mail, bijeli poni je stigao iz Nizozemske, 17 mu je godina, a zbog mjera  predostrožnosti uslijed pandemije koronavirusa, mora provesti 14 dana u karanteni prije nego što stigne u štalu u blizini Kylienog doma u Calabasasu. 

 ''#ThrowbackThursday posvećujemo najpoznatijem poniju imena Frozen. Do nas su stigle vijesti da je sletio u Los Angeles te da uživa u društvu  malene djevojčice Stormi. Roditelji su se pobrinuli da njihova kćerkica dobije najboljeg ponija koji postoji. Jedva čekamo vidjeti slike Stormi i Frozena', napisao je na društvenim mrežama prijathodni Frozenov vlasnik Stal Wilten od kojeg je reality zvijezda kupila konja. Obožavatelji obitelji Kardashian-Jenner komentirali su kako jedva čekaju vidjeti što iduće od poklona slijedi.