Nakon samoubojstva sina bivši suprug ju teško 'ocrnio' na sudu

Mogla bi ponovno posrnuti za alkoholom i drogama

Profimedia

Nakon što je Lisa Marie Presley nedavno pretrpjela smrt svojeg 28-godišnjeg sina Benjamina Keougha koji je počinio samoubojstvo, a ujedno bio i prvi unuk Elvisa Presleya, probleme joj je počeo stvarati i suprug s kojim je trenutno u razvodnom procesu.

Profimedia 

Ožalošćena 52-godišnja majka sa sedam godina starijim suprugom Michaelom Lockwoodom u braku je bila više od deset godina. Službeno su se rastali još 2016. godine, no još uvijek se 'povlače' po sudu jer nisu riješili sve pravne 'zaostatke' iz braka, a osim toga trenutno vode parnicu za skrbništvo nad djecom. Osim sina koji je nedavno iz nepoznatih razloga počinio samoubojstvo, kći kralja rocka ima još troje djece- stariju sestru stradalog Benjamina iz prvog braka, te dvije blizanke s gitaristom Michaelom koji je trenutno zabrinut i želi da se američkoj kantautorici i pjevačici oduzme skrbništvo nad djevojčicama.

Profimedia 

Nakon velike tragedije u ubojstva njezina prvog sinčića, 59-godišnji Michael je zabrinut da bi se njegova bivša supruga mogla ponovno vratiti ovisnosti o alkoholu i drogama, te dovesti u opasnost 11-godišnje blizanke- Harper i Finley. Osim toga, ne brine ga samo njezina ovisnost već i oružje koje ima na raspolaganju u kući. Iako je već tri godine potpuno čista otac djevojčica smatra da je zbog svojeg labilnog karaktera nepovjerljiva i da treba reagirati na vrijeme.

'Sin Lise Marie Presley ubio se u svom domu. S dužnim poštovanjem, ta situacija proizvodi niz zabrinjavajućih činjenica. Jedna od njih je sigurnost naše djece, a druga mogućnost da ona ponovno počne uzimati razne opijate', napisao je u izvještaju za sud, a saga se nastavlja za manje od desetak dana kada je zakazano sljedeće ročište. 

Profimedia 

Podsjetimo, Benjamin Keough je prvi unuk Elvisa Presleya, a osim blizanki ima i stariju sestru, 31-godišnju glumicu Riley. Prije nekoliko dana pronađen je mrtav pored bočice s tabletama i pištoljem u ruci. U posljednje vrijeme shrvana majka Lisa nije se puno pojavljivala u javnosti, a viđena je svega par puta u društvu Benjaminove djevojke. Zbog svoje teške depresije u kojoj se trenutno nalazi bivši suprug brine se za maloljetnu djecu jer smatra kako će ponovno odati drogama, alkoholu, te nedovoljno brinuti o djevojčicama.