Najstabilniji hollywoodski brak počeli nagrizati problemi?

Nećete vjerovati zbog čega se svađaju

Story

Brak 51-godišnje akcijske zvijezde Hugha Jackmana i 64-godišnje supruge i glumice Deborra-Lee Furness na glasu je kao jedan od najčvršćih u Hollywoodu. Prije nekoliko dana proslavili su 24. godišnjicu bračnog putovanja, a to je nešto o čemu većina glumaca supružnika u američkoj tvornici snova može samo sanjati. No magazin Women's Day u novom broju tvrdi da su se počele pojavljivati pukotine u 'savršenoj' vezi legendarnog Wolverinea, koji se već neko vrijeme sa suprugom navodno svađa i to zbog više ni manje nego - preseljenja u njihovu rodnu Australiju.

Story 

Izvor blizak paru Jackman otkrio je kako se Hugh i Deborra tijekom karantene u New Yorku u kojem žive, prepiru oko toga bi li se trebali preseliti u Australiju. 'Deborra je slomljena što njih dvoje nisu otišli u Australiju prije nego su uvedene zabrane leta zbog pandemije koronavirusa. Htjela se vratiti tamo još prije nekoliko godina i krivi supruga jer je on htio ostati u SAD-u. Ona smatra kako je pandemija bila savršeni razlog i povod da se vrate u Australiju. Preklinjala ga je da to naprave', rekao je izvor.

Story 

Otkrio je kako slavni par, koji se upoznao 1995. na setu australske TV serije 'Corelli', ima zadivljujuću' praznu kuću u gradiću Bondi u Australiji te da zato nema smisla da njihova posvojena djeca, 20-godišnji Oscar i pet godina mlađa Ava, budu 'zarobljeni' u središtu 'oluje' na Manhattanu. ”No Hugh je bio uvjeren da će korona proći brzo pa se nije dao maknuti.Ali postalo je sve gore, a na ulicama je zavladalo sve više kriminala i bezakonja. Deborra razumije njegovu želju da ostane u Americi zbog posla pa je spremna na kompromis. Voljna je razmisliti da se, umjesto u Australiju, presele u Los Angeles koji je najsličniji australskim plažama", rekao je izvor.