OČAJNA MAJKA Ne može podnijeti curu svoje kćeri

Ne slaže se s tim

Profimedia

Mlada manekenka Cara Delevigne obično ne skriva svoj privatni život. Nakon prekida sa 29-godišnjom glumicom Ashley Benson, još više se zbližila s manekenkom Kaiaom Gerber. Djevojke su još od prije prijateljice, no svi su počeli sumnjati kako tu nije riječ samo o prijateljstvu na što se oglasila i njezina 54-godišnja majka Cindy Crawford koja se žestoko protivi toj vezi, piše Entertainment Times.

Profimedia 

Nedavno su 27-godišnja lezbijska ljepotica i 18-godišnja Kaia šetale gradom ne skidajući ruke jedna s druge. Njihova prisnost stalnim grljenjem i držanjem za ruke zbunila je obožavatelje kojima su do tada tvrdile da su samo prijateljice. Sve jasnijom situacijom, da su tek punoljetna Kaia i manekenka Cara zajedno, dovele su do ruba majku Kaie koja nema ništa protiv kćerine homoseksualnosti, ali nije oduševljena odabirom partnerice.

Profimedia 

Izgleda kako je posesivna majka sklona ovakvim razmišljanjima s obzirom na to da to da prije Care nije odobravala ni bivšeg dečka svoje kćeri, 26-godišnjeg komičara Peta Davidsona. Iako se u stranim medijima piše kako majka diže halabuku i paničari oko nove veze dviju mladih manekenki, niti jedna to još nije javno priznala što i nije sklono za Caru. Naime, poznata po tome da ne taji ljubavni život, Cara je prethodnu vezu odmah podijelila u javnosti.