STRAHUJE ZA ŽIVOT 'Spalit ćemo te i umrijet ćeš sama'

Razlog zbog kojeg joj prijete je bizaran

Profimedia

Nakon što je prije nekoliko dana iznenadila obožavatelje objavivši novi album pod nazivom 'Folklore', američka pjevačica Taylor Swift pobrala je brojne pozitivne kritike i reakcije kako fanova, tako i industrije. Međutim, nisu svi novi album 30-godišnjakinje ocijenili s čistom desetkom što se nije svidjelo vojsci njezinih obožavatelja, 'Swiftiesima', koji su se odlučili obračunati s onima za koje smatraju kako su zakinuli omiljenu im pjevačicu za bolju ocjenu.


Naime, glazbena novinarka, Jillian Mapes, koja za Pitchfork piše glazbene recenzije, suočila se s lavinom uvreda i prijetnji zbog toga što je osmi studijski album Taylor Swift ocijenila s ocjenom osam od deset. Kako piše LADbible, brojni obožavatelji američke pjevačice napali su Jillian na Twitteru zbog, kako ini smatraju, premale ocjene.

Everipedia 

Tko god krene na Taylor Swift, bit će spaljen i umrijet će sam

 'Tko god krene na Taylor Swift, bit će spaljen i umrijet će sam. Preplavit će te najgore noćne more i demoni. Nikad više nećeš biti sretna i nikada više nećeš spavati spokojono', jedna je od užasnih anonimnih prijetnji upućenih novinarki. Također, na internet je dospjela i njezina adresa kao i broj mobitela čime su joj ogorčeni obožavatelji Taylor Swift dodatno ugrozili život.


'Dobila sam hrpu poruka i mailova u kojima mi govore da sam 'debela krava koja je ljubomorna na Taylor' i da trebam umrijeti. Nije mi ugodno nimalo, ali ovo nije prvi put da me obožavatelji pop zvijezda prozivaju zbog ocjene', ispričala je Jillian za strane medije.