Regionalni glazbenik pretukao mladića i objavio snimku

Što se dogodilo?

Instagram

Jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji, bosanski reper Amar Hodić, poznatiji kao Buba Corelli, brojne obožavatelje često iznenađuje svojim kontroverznim potezima. Ovog puta popularni je glazbenik šokirao snimkom koju je objavio na svojim društvenim mrežama, a na kojoj tuče mladića.

Buba Corelli  YouTube

Naime, Buba, pravog imena Amar Hodžić, na svome je Instagram profilu objavio šokantnu snimku na kojoj tuče mladića koji leži na podu. Ubrzo je objasnio i što se dogodilo.

Neka dva, tri dečka pokušala su ukrasti torbu bespomoćnoj gospođi

  'Neka dva, tri dečka pokušala su ukrasti torbu bespomoćnoj gospođi. Eto', objasnio je u sljedećem videu koji je snimio u svom automobilu te objavio na društvenim mrežama. Video snimke su obrzo postale 'viralne' te su se proširile i drugim društvenim mrežama, a mnogi hvale potez glazbenika koji se u toj situaciji zauzeo za gospođu koja je trebala biti opljačkana. 

Buba Corelli  YouTube

 Podsjetimo, glazbenik je izazvao 'lavinu komentara' i nedavno, kada je odlučio u trgovini počastiti nepoznatog dječaka s ulice. Simpatičnu i dirljivu snimku reper je objavio na svome YouTube profilu. 'Što ćeš jesti?', pitao je reper zbunjenog dječaka kada su ušli u lokalnu trgovinu, a dječak je potom košaricu napunio smrznutim pomfritom, kobasicama, sirom, pudinzima, tjesteninom... Simpatičan dječačić nije zaboravio niti na majku, pa je na shopping listu dodao i kavu za nju, prašak i omekšivač.