Sestra slavne pjevačice tuži majku jer ju je tjerala na sotonističke obrede

Seksualno je zlostavljana

Story

Sestra 50-godišnje glazbene dive Mariah Carey, sedam godina starija Alison javno je optužila njihovu 83-godišnju majku Patriciju da ju je tjerala na seksualno zlostavljanje i prisiljavala da sudjeluje u sotonističkim obredima, piše The Sun. U videu koji je objavila na društvenim mrežama, ispričala je kako ju je majka dovodila usred noći na obrede na kojima bi gledala kako stranci zlostavljaju drugu djecu, ali bi i nju zlostavljali. Zbog toga i danas pati od posttraumatskog poremećaja i depresije, a pravdu i kaznu za to namjerava istjerati preko suda, gdje je podigla tužbu protiv majke. 

Profimedia 

'Ritual se uvijek odvijao negdje između dva i četiri ujutro, a njemu su prisustvovali i odrasli

Ritual se uvijek odvijao negdje između dva i četiri ujutro, a njemu su prisustvovali i odrasli i djeca. Nije se održavao svaki tjedan, nego na određene datume

 i djeca. Nije se održavao svaki tjedan, nego na određene datume', ispričala je Alison. 'Svi su nosili crne kapuljače i šetali su s jednog kraja prostorije na drugi. Kada bi započeli s ritualom, pričali su na nekom stranom jeziku. Mislim da je bio latinski'. Rekla je i da je  gledala kako su uboli nožem ljude, a među njima su bila i djeca. Najmlađe je imalo dvije godine.

Instagram 

Podsjetimo, Mariah i Alison nisu u dobrim odnosima već tri desetljeća, a jedan od razloga jest taj što se Alison bavila prostitucijom, što joj zamjera i ostatak obitelji. Neki zbog toga misle da je Alison cijelu priču izmislila kako bi od bogate sestre 'izvukla' novac, no važno je primijetiti da je Alison o zlostavljanju govorila još prije dvije godine, kad je u intervjuu opisala sotonistički ritual kojem je prisustvovala kao dijete. U vezi optužbi ni Mariah Carey niti njezina majka nisu se još oglasile.