DEČKO JU SPAŠAVAO Domaća glazbenica za Story.hr ispričala detalje nesreće

Moglo je proći puno gore

Instagram
Sekunda nepažnje dovoljna je da se dogodi zlo! A, na vlastitoj koži osjetila je to i 30-godišnja kantautorica Mirna Škrgatić koja se prošloga vikenda, tijekom izleta na Mrežnici, našla u veoma nezgodnoj situaciji, a u pomoć joj je morao priskočiti dečko Miran Kurspahić. Što se točno dogodilo te kako ju je Miran spasio, glazbenica je ispričala samo za Story.hr.

Prošla bih s puno gorim ozljedama da sam pustila

 'Miran i ja išli smo kupati se na Mrežnicu i kako je rijeka nabujala i bila prilično brza, cijelo vrijeme sam pazila kako i gdje stajem da me struja  ne povuče', započela nam je Mirna. 'Zakoračila sam u plitko jezerce, jer smo htjeli prošetati još malo naprijed, ali sam s idućim korakom upala u duboku vodu. Zaplivala sam, ali me vodena struja vrlo snažno potegnula i zapela sam u uskom rascjepu, između dvije stijene. Držala sam se čvrsto za njih rukama da me voda ne odnese dalje jer bih vrlo vjerojatno prošla s puno gorim ozljedama da sam pustila', objasnila je glazbenica i priznala kako joj u tom trenutku nije bilo nimalo svejedno.
 'Uhvatila me užasna panika jer se zbog snage vode nisam nikako mogla izvući. Srećom, Miran je našao uporište, došao do mene i izvukao me van, što nije bilo lako jer je u jednom momentu i njega voda počela nositi. Nakon toga sam bila u blagom šoku, malo sam se tresla, ali sam sretna što sam prošla samo s ogrebotinama i nekoliko modrica', govori Mirna koja nam je otkrila i kako će provesti ostatak ljeta. 
'Ostatak ljeta ću provesti malo na moru, malo u Zagrebu, uglavnom radno jer mi izlazi novi singl 'Usne grizem' čija će premijera biti 24.8. u 19 sati na CMC-u', ponosno ističe 30-godišnjakinja koja radi i na novom studijskom albumu. 'Novi album imat će žešći pop rock zvuk i bit će povezan u jednu tematsku cjelinu, a poprilično je inspiriran 60-im i 70-im godinama prošlog stoljeća, od Beatlesa preko Rolling Stonesa do Kinksa, što je drukčije od onoga što je radila do sada. Puno se više pronalazim u rocku, a čut ćete da su i tekstovi na novom albumu mnogo hrabriji. Na stvaranje novih pjesama potaknuli su me međuljudski odnosi te situacija vezana uz koronavirus i općenito ideja kako bi ljudi u ovim novim trenucima trebali biti pametniji. Pjesma ‘Usne grizem’, govori o anksioznosti. Nastala je u vrlo osjetljivom razdoblju tijekom izolacije nakon potresa u Zagrebu', otkrila je Mirna koja ne skriva kolika joj je podrška 40-godišnji Miran. 
 'Vjeruje u mene i moju glazbu. Lijepo je imati nekoga poput njega. On me inspirirao za neke pjesme na albumu, ali nije riječ o ljubavnim baladama. Rijetko ih pišem, pogotovo kad sam sretna u ljubavi ', iskrena je Mirna koja jedva čeka nove koncerte koji bi trebali uslijediti nakon krizne situacije prouzročene koronavirusom.