Jedna od najvećih glazbenih zvijezda očekuje prvo dijete

Sreća do neba

Profimedia

Najplaćeniji britanski glazbenik prošle godine, 29-godišnji Ed Sheeran i njegova godinu dana mlađa supruga Cherry Seaborn očekuju svoje prvo dijete, javlja Mirror. Cheery je već u poodmakloj fazi trudnoće te dolazak djeteta očekuju već krajem kolovoza, a vijest su uspjeli skrivati od javnosti tijekom čitavog trajanja karantene, koju su proveli u svom domu u Suffolku. 'Ovo je stvarno sretno vrijeme za njih i njihove obitelji koje su oduševljene dolaskom prinove', otkrio je izvor blizak paru. 

you tube screenshot 

'Karantena je bila savršena isprika da ih se ne vidi i ne čuje o trudnoći, no sada je datum porođaja sve bliže. Uzbuđenje raste pa su ga morali podijeliti s obitelji i prijateljima. Rade kod kuće posljednje pripreme za dolazak djeteta krajem ljeta', kazao je izvor. Podsjetimo, vlasnik hita 'Shape of You' i supruga Cherry stali su pred oltar u prosincu 2018. pred 40-ak bliskih prijatelja i članova obitelji. Ceremonija se održala u tematskom stilu karnevala, a zračne snimke otkrile su kako se slavlje održalo ispod velikog crvenog šatora postavljenog među drvećem. 

Story 

 'Ed se vjenčao par dana prije Božića. Bilo je to 'tiho' vjenčanje - samo Edovi stari školski prijatelji, uža obitelj i svećenik', otkrio je nakon vjenčanja za The Sun Edov prijatelj koji je želio ostati anoniman. 'Ed nije htio pompu, htio je da to bude vjenčanje samo za njih, a Cherry se žurila samo da to što prije obave bez smetnji i upliva', dodao je. Ed i Cherry prohodali su 2015., ali se poznaju još iz školskih dana.


.