RADIKALAN POTEZ Meghan i Harry ponovno sele

Nije ono čemu su se nadali

Profimedia

Stigao je trenutak kad su vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, po prvi put otkako su se preselili u SAD-e, točnije Los Angeles, kupili svoju prvu kuću vlastitim novcem. Dosad su živjeli u Los Angelesu kao gosti u kući prijatelja, 70- godišnjeg glazbenog producenta Davida Fostera, no već krajem srpnja kupili su i preselili se u prostranu vilu u Santa Barbari, gradiću u okolici Los Angelesa, u kojem nema toliko fotografa, a to im je bitno jer žele pružiti jednogodišnjem Archieju mirno djetinjstvo, javlja enews.

Profimedia 

Nadaju se kako će susjedi imati poštovanja

 'Smjestili su se u tihu zajednicu bogataša u Santa Barbari, i nadaju se kako će susjedi imati poštovanja prema njihovoj želji za privatnošću', otkrio je dobro upućeni anonimni izvor. Vijest o preseljenju potvrdio je i portal Page Six. 'Napokon više nisu gosti voditeljice Oprah ili Fostera, ovo je prva kuća koju su kupili vlastitim novcem, a ne novcem poreznih obveznika. I tek sad imaju potpuno privatnost, zbog čega su jako sretni', kazao je njihov izvor.

Profimedia 

'Ovdje žele podići Arhieja jer se nadaju da će tu imati priliku za 'normalan' život', dodao je izvor, podsjećajući kako odmetnuti kraljevski par nije imao privatnost u Los Angelesu, gdje su im svako malo letjeli dronovi iznad kuće, željni ekskluzivnih fotografija. Upravo zbog toga, kraljevski se par u Los Angelesu počeo osjećati kao u Britaniji, gdje je Meghan bila pod prevelikim povećalom 'zločestih' medija, koji su kritizirali svaki njezin potez.