Princ Harry potpuno pobjesnio zbog Meghaninih fotografija

Van sebe

Profimedia

Otkako su princ Harry i Meghan Markle rekli zbogom kraljevskim obavezama i 'pobjegli' u Ameriku, javnost se pita što ih je natjeralo na taj potez. Puno se o tome šuškalo i nagađalo, a nekoliko kockica u toj slagalici otkrila je nova biografska knjiga o Harryju i Meghan, pod naslovom 'Finding Freedom'. U njoj piše kako je jedan od najvećih razloga odlaska bivših vojvoda od Sussexa iz Velike Britanije bio taj što su neprestano bili izloženi 'udaru' fotografa koji su ih pratili u stopu, pogotovo Meghan, piše marieclaire.co.uk. Vrhunac 'medijskog terora' doživjeli su tijekom odmora na Jamajci u ožujku 2018., nakon što su se tek zaručili. Tad su u medije dospjele fotografije Meghan u bikiniju, zbog kojih je Harry navodno potpuno pobjesnio.

Profimedia 

Harry i Meghan stigli su na Jamajku kako bi prisustvovali vjenčanju njihovog prijatelja Toma Inskipa, pa su usput odlučili ostati nekoliko dana na odmoru. No paparazzi su se u jednom trenutku uspjeli 'probiti' kroz osiguranje i snimiti 35-godišnjeg princa i tri godine stariju Meghan dok se strastveno grle na balkonu svog apartmana, kao i Meghan u bikiniju, dok se kupala i ljubakala s Harryjem u moru. Meghan nije bilo drago što su ih snimili, ali Harry je bio van sebe od bijesa. Navodno je nazvao britanski dvor i rekao im: 'Napravite što god treba da te fotografije nestanu!'.

Profimedia 

 Nažalost, dvor nije mogao spriječiti da se objave fotografije, što je Harryja još više razljutilo. 'Harry je bio ljut i vikao je, dok je Meghan bila zabrinuta', piše u knjizi. 'Meghan je jako dobro razumijela kako se Harry osjeća, jer se njegovo ogromno nepovjerenje prema medijima formiralo još dok je njegova majka, princeza Diana, poginula u Francuskoj bježeći od fotografa', pojašnjeno je u knjizi.

.