PODIJELJENA MIŠLJENJA Lepa Brena pozirala bez trunke šminke

Ona ne mari za komentare

Instagram

Unatoč situaciji u svijetu i otkazivanju brojnih koncerata jedan dio glazbenika 'očajava' i žali se na trenutnu situaciju dok drugi dio koristi to uživajući u slobodnom vremenu. Upravo među njima je i pjevačica Lepa Brena koja je ljeto odlučila iskoristiti odmarajući. Na pragu 60., ova pjevačica se može pohvaliti vitkom linijom, ali i mladolikim izgledom. No, jedna fotografija s krstarenja iz Italije podijelila je mišljenja njezinih obožavatelja. Naime, Brena je pokazala lice bez trunke šminke. 

Instagram 

Dok su neki na društvenim mrežama pisali kako je pretjerala s botoksom, drugi su komentirali kako izgleda mladoliko s obzirom na godine. Inače, srpski su mediji svojevremeno pisali o njezinim estetskim zahvatima. Naime, prošle se godine podvrgnula zahvatu vađenja starih, iskorištenih silikona iz usana koje je zamijenila razgradivim hijaluronom.

'Njezina gornja usna je stvarno loše izgledala. S vremenom su se pojavila kvržice jer se taj silikon nakupio na jednome mjestu i baš se primjećivalo. To se inače događa poslije otprilike pet i više godina, a nakon toga je potrebna liječnička intervencija', rekao je tada izvor blizak liječniku koji je obavio zahvat, a o čemu su pisali tamošnji mediji. 

Uz mladolik izgled, 59-godišnjakinja se može pohvaliti i vitkom linijom. Prije nekoliko dana je pozirala potpuno opušteno sunčajući se, a pratitelji na društvenim mrežama komentirali su kako bi na njenoj liniji mogle zavidjeti i puno mlađe žene. Da joj je povremeno teško održati kilažu priznala je i sama. Jednom prilikom progovorila je o tome kako je glavna motivacija za mršavljenjem bio komentar jednog konobara kojeg je upoznala početkom svoje karijere: 'Mislio sam da će doći pjevačica, kad ono, došla trafostanica', čime ju je povrijedio i zauvijek se zacrtao u pamćenje.