Zbog zdravstvenih problema morala izvaditi silikone iz grudi

Neke se odluke moraju donijeti

Profimedia

Američku glumicu Ashley Tisdale pamtimo po ulozi Sharpay Evans iz filma 'High School Musical', koji je svojevremeno bio pravi hit. Nekada slatka tinejdžerica je danas 35-godišnjakinja koja je sada javno progovorila o svojim zdravstvenim problemima. Naime, sve je započelo zbog silikona koje je svojedobno stavila u grudi. Kako je i sama istaknula na Instagramu, ova priča je vjerojatno najintimnija koju je podijelila s obožavateljima.

'Kao što već znate, oduvijek sam bila otvorena kada je u pitanju moje mentalno zdravlje. Jednostavno smatram da je to jako važno. Upravo zato, mislim da je važno da i o ovome pričam. Prije nekoliko godina sam povećala grudi jer nisam bila sigurna u sebe. Mislila sam da će ta promjena to popraviti. Uspjelo je, ali na kratak period. Malo po malo sam počela primjećivati zdravstvene poteškoće. Postala sam osjetljiva na određenu hranu i imala sam problema s crijevima. Shvatila sam da to ima veze s implantantima pa sam ih prošle zime odlučila ukloniti', započela je svoju priču uz fotografiju u kupaćem kostimu.

Kako je istaknula u nastavku, ovo putovanje je bilo bitno za njezin rast, samootkrivanje, samoprihvaćanje i samoljublje. 'Ova fotografija snimljena je dva mjeseca nakon moje operacije i mislim da se jasno vidi koliko sam sretna što sam napokon u potpunosti postala ja', zaključila je Ashley koja nije ponosna na svoje nekadašnje izbore. 'Ne žalim zbog toga što sam danas ovdje gdje jesam i što pričam ovu priču', za kraj je istaknula.