Otac pjevača više ne može hodati, ali prati mlađe ljepotice

U braku je s 22 godine mlađom

Profimedia

Najpopularniji latino izvođač, 76-godišnji Julio Iglesias, otac je devetero djece među kojima je i fatalni 45-godišnji Enriquea Iglesiasa. Trenutno s 22 godina mlađom suprugom Mirandom živi u Dominikanskoj Republici gdje ga se često može vidjeti kako uživa na plaži. Međutim, izgleda kako je starost u posljednje vrijeme uzela maha jer je viđen kako mu je potrebna pomoć pri hodanju.

Profimedia 

Paparazzi su ga uhvatili na Punta Cani u društvu dvije djevojke kako šeta prema plaži, od kojih niti jedna nije njegova supruga. Vidljivo je kako mu obje pomažu i drže ga za ruku kako bi mogao hodati, a unatoč tome što je stariji i povremeno šepa, izgleda kako je ovog puta razlog ozljeda noge. 

Profimedia 

Inače otac Enriquea Iglesiasa svojedobno je bio jedan od najpopularnijih pjevača na svijetu, a pažnju je uz svoj glas slavuja plijenio i burnim privatnim životom. Nakon prvog razvoda Iglesias je živio s nizozemskom mlađom manekenkom Mirandom Rijnsburger. Par se vjenčao prije deset godina, a imaju i petero djece- Victoriju, Miguela, Cristiana Rodriga i Guillerma. 

profiemedia 

Iako imaju i luksuznu vilu u Miamiju, trenutno žive i vrijeme provode u Dominikanskoj Republici gdje je 'stari zavodnik' viđen u svačijem društvu osim u supruginom. Inače, da je ženskaroš poznato je već neko vrijeme jer ga se povezivalo s različitim aferama, a iz jedne je navodno dobio i izvanbračno dijete, 44-godišnji Javier Sanchez-Santos.