PRIZOR KOJI IZAZIVA SUZE John Travolta se javio nakon smrti supruge

Emocije nije mogao sakriti

Profimedia

Ovog srpnja, glumačka legenda John Travolta se morao oprostiti od supruge Kelly Preston koja je preminula nakon izgubljene bitke s rakom dojke. Na dan njezine smrti, zvijezda 'Paklenog šunda' rekla je da ga neko vrijeme sigurno neće biti. Tako je bilo mjesec i pol, nakon čega se sada javio putem društvenih mreža emotivnom objavom. Naime, objavio je video snimku s kćerkicom Ellom, s kojom je zaplesao u čast preminuloj supruzi i majci. 

'Ella i ja plešemo u sjećanje na našu mamu. Kelly je najviše od svega voljela plesati sa mnom', napisao je John i izazvao emocije i suze kod mnogih pratitelja. 'Sigurna sam da je plesala s vama u ovom trenutku. Hvala što si podijelio ovaj magičan trenutak s nama', 'ovo je prekrasno', 'vjerujem da vas je s ponosom gledala', samo su neki od komentara ispod spomenute objave.

'Slomljena srca vam javljam da je moja prelijepa supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku mnogih. Kellynu ljubav i život nikad nećemo zaboraviti. Neko vrijeme provest ću s našom djecom koja su ostala bez majke pa mi oprostite ako neko vrijeme ne čujete ništa o nama. Znajte da osjećam vašu ljubav u tjednima i mjesecima pred nama, dok pokušavamo zacijeliti naše rane', riječi su kojima se putem Instagrama oprostio od supruge. 

Podsjećamo, glumački je par u braku bio 29 godina i imali su troje djece, 20-godišnju Ellu, devetgodišnjeg Benjamina i sina Jetta koji je preminuo 2009. godine.