SUPRUG OČAJAN Glumica 'bacila oko' na drugog muškarca

Potvrdila glasine o razvodu?

Profimedia

Navodni razvod jedne od omiljenih holivudskih glumica, 52-godišnje Julie Roberts i 51-godišnjeg supruga, snimatelja Daniela Modera, česta je tema stranih medija proteklih nekoliko mjeseci. Iako se situacija iz dana u dan mijenja time što se glumica pojavljuje u javnosti 'smrknuta' i izrazito mršava, a potom na društvenim mrežama negira postojanje problema u braku. Prema najnovijim informacijama stranih medija, čini se kako je glumica odustala od pokazivanja braka u najboljem svjetlu jer je 'bacila oko' na 50-godišnjeg glumca Matthewa McConaugheyja. 

profiemdia 

Naime, kako piše Gossip Cop, prilikom jednog zajedničkog susreta 'frcale su iskre' između Julije i Matthewa, što nikako nije odgovaralo njezinom suprugu Dannyju, kojemu ovo nije prvi povod za ljubomoru. Inače, na svakom susretu gdje bi se Julia mogla susresti s kolegom Matthewom, suprug je pod svaku cijenu pokušavao Matthewa udaljiti od nje, samo kako ne bi došli do povoda za komunikacijom. 

Profimedia 

Iako su u braku više od 20 godina, izgleda kako ambiciozni snimatelj ipak svojoj supruzi ne vjeruje u potpunosti. Dok na društvenim mrežama jedno prema drugome pokazuju nevjerojatnu ljubav, nije prvi put da u javnosti stvarna slika izgleda potpuno drugačije. Osim što su se nedavno pojavile glasine kako se 52-godišnjakinja izgladnjuje zbog nesuglasica i raspadanja braka, navodno ju uz to suprug neprestano 'guši' svojim napadima ljubomore.

Profimedia 

Unatoč tome, svoju privatnost vole držati za sebe zbog čega će rijetko kada svoje probleme podijeliti s obožavateljima. Inače, Julia i Daniel 'sudbonosno da' izgovorili su još 2002. godine, a ponosni su roditelji 15-godišnjih blizanaca Phinnaeusu i Hazel te 12-godišnjeg Henryja. Glasine o navodnom razvodu i neslaganju pojavile su se početkom prošle godine, ali službena potvrda ili dokaz o tome još uvijek nije pronađen.