Maja Šuput: 'Ovo ću ljeto pamtiti do kraja života'

Samo u Storyju

Ivana Dobrovoljec

Ovo ljeto odmarala sam se od Istre, Dubrovnika pa sve do Korčule. Razlika je golema, a to znaju svi koji putuju od sjevera prema jugu, iako je sve to Hrvatska - započela je Maja Šuput Tatarinov priču o ovogodišnjem ljetnom odmoru koji će pamtiti po mnogo čemu.

Osim svima poznate situacije s pandemijom, ljeto 2020. donijelo joj je opuštanje jer je nakon dvadeset godina turneja po Jadranu, bezbroj prijeđenih kilometara, nespavanja, skakanja po pozornici i stresa konačno uspjela pročitati neke knjige jer, kako kaže, kad je u poslu, ne može se ni na što drugo koncentrirati, kao i vratiti se u djetinjstvo igrajući društvene igre sa suprugom Nenadom i prijateljima. Jedno­stavno se prepustila situaciji prihvativši da se, barem što se koncerata tiče, ne može iz ove kože.

'A kad bih tako provodila vrijeme na našoj obali, bilo je trenutaka kada bih preko dana molila Boga da skupim snagu za novu svirku. Zaustavila bih se negdje u bolnici, primila infuziju ili vitaminsku injekciju kako bih prikupila energiju te pripremila glas za navečer - pa do zore'. 

Cijeli intervju s Majom Šuputom pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od srijede, 26. kolovoza 2020. godine.