NEOBIČNA GESTA MEGHAN MARKLE Princ William joj se i danas smije

Nije nešto na što je navikao

Profimedia

Iako su mnogi već naučeni na neobične događaje ili geste vezane uz kraljevsku obitelj, nerijetko pronađu nove načine kako će iznenaditi narod. Naime, ovih dana 38-godišnji princ William prisjetio se neobičnog poklona koji je dobio za Božić od supruge svog brata, 39-godišnje Meghan Markle. Unatoč tome što je od tog doagađaja prošlo tri godine, još uvijek se ne mogu prestati smijati i šaliti povodom njezinog božićnog dara, piše PopSugar.

Profimedia 

Dok su još bili u sasvim dobrim i kvalitetnim odnosima s ostatkom obitelji, 35-godišnji Harry i Meghan slavili su blagdane u društvu ostalih članova kraljevstva. Tim povodom, još 2017. godine, Meghan je pokušala, nakon ulaska u novu obitelj, humorističnim poklonom zadobiti simpatije. Budućem šogoru, Williamu poklonila je žlicu za žitarice na kojoj je pisalo 'Cereal Killer'.

Iako je plemstvo poznato po svojoj ekstravagantnosti i klasičnom ukusu, William je bio oduševljen Meghaninim šaljivim izborom te se još uvijek rado prisjeća tog poklona. I ostali članovi bili su poprilično iznenađeni s obzirom na to da su naučeni dobivati poklone u obliku knjiga, posuđa i ostalih 'uobičajenih' luksuznih stvarčica. Meghan je kreativnošću odmah osvojila simpatije, čak i same kraljice, no čini se kako ju čak ni jedinstveni pokloni ne spašavaju u lošim odnosima koje imaju danas.