VELIKA PROMJENA Paparazzi 'ulovili' neprepoznatljivog Bradleyja Coopera

Nešto se 'sprema'

Story

Holivudski zavodnik koji je filmom 'Zvijezda je rođena' osvojio brojna ženska srca, 45-godišnji Bradley Cooper, na najnovijim fotografijama pokazao je svoje novo, do sada neviđeno ruho. Naime, novim stilom iz 70-ih iznenadio je obožavatelje, no ubrzo je postalo jasno kako je glumac 'uhvaćen' na snimanju novog filma redatelja Paula Thomasa Andersona. 

Profimedia 

Nakon dužeg perioda u kojem, zbog pandemije, nije ništa snimao ni glumio, trenutno je iznimno sretan jer napokon ima posao, koji mu se uz to i jako sviđa. Naime, 45-godišnjaka su zamislili u liku mladog glumca koji pokušava pronaći svoj put nakon srednje škole, a zanimljivo je što je cijela radnja filma vraćena u lude 70-te, kada su svi izgledali poput šarenih hipijevaca. 

Profimedia 

Iako se filmska industrija još uvijek nije podigla i vratila na staro, neke produkcijske kuće su se, unatoč poteškoćama, ponovno 'bacile' na posao. Spomenutom redatelju ovo je četvrti film za redom kojeg snima na području Los Angelesa, a strani mediji otkrili su i kako je radnja smještena u kalifornijskoj dolini San Fernando. Zgodnog Bradleya ovog puta gledat ćemo u ponešto drugačijem izdanju jer osim, za njega neobičnih odjevnih kombinacija, širokih nogavica i raskopčanih košulja, krasi ga i dulja kosa u kombinaciji s tamnom bradom i brkovima. 

Profimedia