Pokazala se u toplesu dan nakon važne odluke o razvodu

Poslala snažnu poruku

Profimedia

Američka oskarovka Halle Berry priznala je nedavno da je ponovno zaljubljena iako su iz nje tri propala braka. Posljednji razvod, od supruga Oliviera Martineza nakon dvije godine bračne plovidbe, 54-godišnja glumica pokrenula je još 2015., ali proces još uvijek nije okončan. Kako bi pokazala da ne očajava zbog toga, Halle je danas podijelila fotografiju u toplesu na svom Instagram profilu i poslala snažnu poruku, dan nakon što je donijela važnu odluku da umjesto odvjetnika, sama sebe zastupa u nastavku procesa razvoda.

'Ljubav prema sebi nikada nije sebična', napisala je ispod fotografije na kojoj pozira sjedeći na podu u bijelim hlačama, a grudi je prekrila rukama. Fotografija je u brzom roku prikupila preko 232 tisuće lajkova i lavinu pozitivnih komentara. Halle je nedavno proslavila 54. rođendan i tom prilikom također je oduševila obožavatelje fotografijom u stilu serije 'Spasilačka služba', na kojoj se pokazala u top formi i izgledala sjajno, a sve zasluge pripisala je svakodnevnim napornim treninzima.

Podsjetimo, oskarovka je prije nekoliko mjeseci na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj leži s tajanstvenim muškarcem. Iako se i dalje ne zna o kome je riječ jer su na fotografiji samo njihove noge, glumica je dala dovoljno 'materijala' da potakne šuškanja o novoj ljubavi. Prije Oliviera. bila u kratkoj romansi sa skoro 20 godina mlađim Alexom Da Kidom, a nakon svega šest mjeseci objavila je na Instagramu 'Završila sam s ljubavi', te dala do znanja da se nakon prekida ne misli toliko posvećivati muškarcima i romansama.

Inače, Halle svoje vrijeme voli provoditi trenirajući u teretani, i u druženju sa svojom djecom - šestogodišnjim sinom Maceom iz zadnjeg braka s Olivierom i 12-godišnjom djevojčicom Nahle koju je rodila u prijašnjoj vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem.