PRINOVA U OBITELJI Sretne vijesti stigle ususret prvoj godišnjici veze

Uzbuđenje raste

Profimedia

Mnogi su na samom početku pandemije govorili kako će iz ovih nekoliko mjeseci proizaći pravi 'baby boom'. Izgleda da su bili u pravu. Uz nekoliko zvijezda koje su u slatkom iščekivanju, popisu se pridružio i slavni reper Usher, koji s djevojkom Jenn Goicoechea čeka njihovo prvo dijete, otkriva 'E!News'. Kako ističu, par je jako uzbuđen zbog novog poglavlja u njihovoj romansi. U prilog ovoj vijesti idu i paparazzi fotografije, na kojima Jenn pokušava sakriti trbuščić ispod plave hoodie trenirke.

Profimedia 

Inače, vijest stiže ususret njihovoj prvoj godišnjici veze. Iako se o njihovoj ljubavi ne zna puno, poznato je da su prvi put u javnosti viđeni prošle godine u listopadu na koncertu u Hollywoodu. Svoju ljubav su potvrdili s početkom ove godine, nakon što su se nekoliko puta zajedno pojavili na velikim događajima. 

Beba će tako reperu biti treće dijete, dok će Jenn ovo biti prva beba. Inače, 41-godišnjak iz braka s Tamekom Foster ima dva sina, 11-godišnjeg Naviyda i 12-godišnjeg Ushera. Iako je s Tamikom u braku bio dvije godine, sada su u jako dobrim odnosima. Nakon nje, glazbenik je u brak stupio sa 10 godina starijom Grace Harry, s kojom je bio sve do 2018. godine.