KRILI TRUDNOĆU, A SADA OTKRIO IME I SPOL Legendarni glazbenik postao otac

Otkrio sretne vijesti

Instagram

Najplaćeniji britanski glazbenik prošle godine, 29-godišnji Ed Sheeran i njegova godinu dana mlađa supruga Cherry Seaborn, postali su roditelji djevojčice. Trudnoću je par dugo skrivao, pa je sretne vijesti svjetska javnost doznala tek sredinom kolovoza. Sretne vijesti, ali i spol i ime prinove, slavni je glazbenik otkrio na društvenim mrežama.

'Pozdrav! Brza poruka od mene s obzirom na to da imam sretne vijesti koje bih volio podijeliti s vama. Prošlog tjedna, uz pomoć divnog medicinskog osoblja, Cherry je rodila našu divnu i zdravu djevojčicu Lyru Antarticu Seaborn Sheeran. U potpunosti smo zaljubljeni u nju. Mama i beba su super i nalazimo se na 'sedmom nebu'. Nadam se da možete poštovati našu privatnost u ovom vremenu. Šaljem puno ljubavi i javit ću se kada za to dođe vrijeme. Ed', poručio je glazbenik na Instagramu uz fotografiju dječjih čarapica.

YouTube screenshot 

 Podsjetimo, vlasnik hita 'Shape of You' i supruga Cherry stali su pred oltar u prosincu 2018. pred 40-ak bliskih prijatelja i članova obitelji. Ceremonija se održala u tematskom stilu karnevala, a zračne snimke otkrile su kako se slavlje održalo ispod velikog crvenog šatora postavljenog među drvećem.

Story 

'Ed se vjenčao par dana prije Božića. Bilo je to 'tiho' vjenčanje - samo Edovi stari školski prijatelji, uža obitelj i svećenik', otkrio je nakon vjenčanja za The Sun Edov prijatelj koji je želio ostati anoniman. 'Ed nije htio pompu, htio je da to bude vjenčanje samo za njih, a Cherry se žurila samo da to što prije obave bez smetnji i upliva', dodao je. Ed i Cherry prohodali su 2015., ali se poznaju još iz školskih dana.