Prekinula treće zaruke devet mjeseci nakon što ju je zaprosio

Nijedanput nije uspjela doći do oltara

Profimedia

Britanska glumica, 38-godišnja Sienna Miller nema sreće u ljubavi. Tri puta se u životu zaručila i pokušala doći do oltara, ali nije uspjela. Portal PageSix javlja kako je Sienna nedavno prekinula zaruke sa skoro deset godina mlađim partnerom, književnim urednikom Lucasom Zwirnerom, i to samo devet mjeseci nakon što je kleknuo pred nju i postavio joj sudbonosno pitanje.

Profimedia 

Premda je zaručnički dijamantni prsten koji je nakon toga zasjao na njezinoj ruci nagovještavao veliku ljubav i sreću, izvor blizak bivšem paru otkrio je kako je Sienna bila ta koja je odlučila prekinuti, ali nije želio otkriti razloge. Kako je par vezu držao podalje od javnosti, o njima se ne zna puno detalja, osim da su hodali godinu dana prije nego su se zaručili. Lucas Zwirner je inače sin uglednog trgovca umjetninama iz New Yorka i na čelu je izdavačke kuće koja je u sklopu očevog poslovnog carstva.

Story 

Sienna i Lucas posljednji su put viđeni zajedno u javnosti prije mjesec dana, a tijekom veze svega nekoliko puta su se zajedno pojavili na dodjelama nagrada i drugim svečanim eventima. Glumica je prije toga, podsjetimo, bila zaručena sa 47-godišnjim britanskim glumcem Judeom Lawom, a prije njega namjeravala je ući u brak sa 34-godišnjim glumcem Tomom Sturridgeom, s kojim je dobila kćerkicu Marlowe 2012. godine.