DUGO OČEKIVANO PRIZNANJE Potvrdio zaruke

Shvatio to kao savršeni trenutak

profiemedia

Američki pjevač, 27-godišnji Liam Payne, koji je planetarnu slavu stekao kao član britansko-irskog benda One Direction, osim po glazbenoj karijeri poznat je javnosti i po vezi s deset godina starijom pjevačicom Cheryl Cole, s kojom ima trogodišnjeg sina Bear Greya. Kako je već poznato, vrlo brzo nakon prekida počeo je hodati s 20-godišnjom manekenkom Mayom Henry, a za Us Weekly portal potvrdio je glasine o zarukama. 

Profimedia 

Od samog početka njihove veze ne skriva koliko je, nakon prekida od Cheryl, oduševljen promjenom uz mladoliku ljepoticu. Unatoč tome što nisu ni pune dvije godine u vezi, 27-godišnjak je uvjeren kako je upravo sada savršen trenutak te kako nema potrebe za boljim upoznavanjem svoje odabranice. 'Trenutno smo zaista sretni', otkrio je za strane medije dodajući: 'Prošli tjedan proslavio sam rođendan, a moj sin je taman krenuo u vrtić, time sam se odlučio zaručiti. Izgleda kako je to puno 'prvih puta' za mene, ali sviđa mi se'. 

Naime, priče o zarukama pojavile su se još sredinom kolovoza, kada je par viđen na romantičnoj večeri u Londonu na kojoj je posebnu pažnju privukao ogroman dijamantni prsten na ruci 20-godišnjakinje. Potvrda ili odgovor na 'šuškanja' tada još nije stigla jer se par taktički 'branio' šutnjom. No, sada je Liam, pišu strani mediji, konačno odlučio podijeliti novost s obožavateljima. Njegovu sreću komentirati su čak i članovi nekadašnjeg zajedničkog benda: 'Ponekad ga uopće ne mogu prepoznati koliko je sretan. Drago mi je da ga je ta cura vratila u život nakon komplicirane veze'.

Podsjetimo, glazbenik je prije dvije godine, u lipnju, prekinuo vezu s deset godina starijom pjevačicom Cheryl, s kojom ima dvogodišnjeg sina Beara, Liam je imao kratku romansu s jednom od najpoznatijih manekenki na svijetu, Naomi Campbell. Ipak, to nije potrajalo, a već je početkom rujna predstavio svoju novu djevojku, 20-godišnju manekenku Mayu Henry. 'Predugo mi je slava unosila pritisak u veze, neću više žrtvovati svoju sreću', odlučio je Liam, kojeg se često može vidjeti u javnosti kako razmjenjuje nježnosti s mladom Mayom.