NA RUBU LUDILA Clooneyjevi susjedi ga preklinju

Ne mogu to više podnijeti

Story

Poznati bračni par, 59-godišnji glumac George Clooney i 42-godišnja pravnica Amal Alamuddin, česta su tema različitih glasina jer se ne mogu dogovoriti hoće li odrastanjem trogodišnjih blizanaca, Elle i Alexandera, svoj život nastaviti u Los Angelesu ili će se preseliti u Veliku Britaniju, što bi bilo ostvarenje snova ambiciozne Amal. Čini se kako su supružnici ipak donijeli veliku odluku zbog čega su, kako pišu strani mediji, susjedima postali prava noćna mora.

Profimedia 

Naime, susjedi ne samo da se ne mogu prestati žaliti na Clooneyjeve, već ih preklinju da prestanu s radovima i bukom izazvanom renovacijom i izgradnjom nove kuće. Kako pišu strani mediji, u blizini trenutnog doma, svega nekoliko stotina metara dalje, uložili su nekoliko milijuna u renovaciju kojom će, uz trenutačnu luksuznu vilu, izgraditi još tri velika objekta.

Profimedia 

Prema The Sunu, susjedi muku muče pored toliko 'bučnih' građevinara, a nedavno je otkriveno kako će projekt trajati čak više od pola godine, što ih je dodatno razljutilo: 'Neki susjedi su poprilično bijesni zbog buke. Previše kamiona radi nesnošljivu tutnjavu već od ranog jutra', otkrio je izvor. 'Vozači kamiona smjeste svoja vozila točno ispred naših dvorišta pa ponekad ne možemo izaći autima', požalio se izvor: 'Jedva čekamo da sve završi, što i neće biti tako brzo', dodao je žaleći se.

Profimedia 

Inače, supružnici kuću u Los Angelesu posjeduju već nekoliko godina, a kontinuriano izmjenjuju boravak na relaciji Amerika-London. Iako je vrlo često na repertoaru tema njihova preseljenja ili ostajanja, čini se kako je atraktivna pravnica ipak odlučila graditi svoju karijeru tik do suprugove, u slavnom Hollywoodu. Veliki problem predstavlja im donošenje odluke gdje će se blizanci školovati, no s obzirom na to da grade još tri dodatna objekta, čini se da na trenutnoj lokaciji planiraju ostati još neko vrijeme.