TKO JE OTAC? Nakon suživota s bivšim i novim dečkom javila da je trudna

Mnogi se pitaju

Instagram

Pandemija koronavirusa sve je nas 'zatekla' u neobičnoj situaciji na koju nismo navikli, niti smo se imali vremena prilagoditi. Kako bi se širenje zaraze maksimalno spriječilo, cijeli je svijet bio pozvan - ostati kod kuće. No, karantena i izolacija specifični su za britansku plivačicu, 31-godišnju Rebeccu Adlington, koja je dane zatvorena unutar 'četiri zida' provela s - bivšim suprugom i novim dečkom. Rebecca je sada javila sretne vijesti - čeka dijete, a mnogi se pitaju tko je otac.

Naime, na Instagramu je sportašica objavila fotografiju na kojoj pozira sa četverogodišnjom kćerkicom Summer, koju je dobila u braku s bivšim suprugom, tri godine mlađim Harryjem Needsom, ali i novim dečkom Andrewom Parsonskim. 'Andy i ja presretni smo što vam možemo javiti da čekamo dijete. Summer ne može dočekati, svakog dana provjerava raste li mi trbuh. Načekat će se do kraja veljače', rekla j +e Rebecca i time dala do znanja kada bi prinova trebala stići na svijet.
Čestitke sretnom paru odmah su se počele nizati, međutim s obzirom na činjenicu da je vrijeme u karanteni provela i s bivšim suprugom, mnogi su se zapitali je li Andy uistinu otac djeteta. 'Hmmm, jesi li sigurna tko je otac?', 'Čestitke paru, ali Andy - provjeri', tek su neki od sumnjičavih komentara.

Podsjetimo, za vrijeme koronavirusa i karantene, Rebecca je živjela s novim dečkom i bivšim suprugom, a u tome nije vidjela ništa neobično. Bivši supružnici, naime, bili su u braku 18 mjeseci, ali imaju četverogodišnju kći Summer, pa je sportašica htjela da ona vrijeme karantene provodi s ocem. Zanimljivo da im se u stanu pridružio i zajednički prijatelj, 26-godišnji Michael Gunning, također plivač.


'Unatoč činjenici da je to čudno, sve se odvija u prijateljskom okruženju. Prošlost su ostavili iza sebe i rade ono što smatraju da je najbolje za Summer', za navedeni je medij otkrio izvor blizak ovoj obitelji pa nastavio: 'Svi oni dijele interes za plivanje i uživaju u međusobnom društvu'.