ŠOKIRALA IZJAVOM 'Sretna sam što je ta bolest izabrala baš mene'

Nije joj uvijek lako

Profimedia

Otkako se proslavila ulogom u seriji Stranger Things, američki model i glumica, 22-godišnja Maya Hawke, kći holivudskih zvijezda Ume Thurman i Ethana Hawkea, sve se češće pojavljuje u medijima, a u nedavnom intervjuu iznenadila je javnost s nekoliko izjava.

Izbacili su me iz škole jer nisam mogla čitati kao drugi učenici

 Iako danas slovi kao jedna od najperspektivnijih mladih glumica, nije joj uvijek bilo tako lako. U najnovijem intervjuu otkrila je kako je zbog disleksije izbačena iz škole dok je bila dijete. 'Ne mogu reći da sam patila od disleksije jer mi je omogućila toliko toga u životu. Ali, izbacili su me iz škole jer nisam mogla čitati kao drugi učenici. Nakon toga sam išla u školu za djecu s poteškoćama u učenju. Trebalo mi je jako dugo da naučim čitati. Sa svakom lošom ocjenom padala sam u nižu i nižu skupinu za čitanje. Druga djeca zbog toga su me zadirkivala, ali moji su me roditelji izvrsno poticali da budem kreativna', rekla je glumica pa nastavila: 'Sretna sam što je ta bolest, zapravo što je taj poremećaj izabrao mene. Zbog svega toga danas sam odlučnija voljeti i razmumjeti te rasti s tim ograničenjima', iskreno je rekla. Inače Maya je trenutno na ovogodišnjem 77. filmskom festivalu u Veneciji gdje gostuje kako bi predstavila svoj novi film 'Mainstream'.

Profimedia 

  Nakon što je zablistala na crvenom tepihu, snimljena je u ležernom izdanju u društvu prijateljice. Na plaži se skinula u toples, a iako je grudi prekrila ručnikom pokazala je i više nego što je htjela.