MANEKENKA ZAVRŠILA NA SUDU Nakon sedam godina bivši dečko joj se osvećuje

Veliki novci u pitanju

Profimedia

Popularna 50-godišnja manekenka Naomi Campbell ovih dana našla se u velikim problemima koje nije ni očekivala. Naime, sustigli su je 'duhovi prošlosti' zbog kojih je čak završila i na sudu jer ju je bivši dečko, poduzetnik Vladislav Doronjin, tužio kako mu duguje imovinu u vrijednosti od tri milijuna dolara.

Bivši par u vezi je bio od 2008. pa sve do 2013. godine, ali, kako pišu na portalu Glossy, nikome nije što je navelo bivšeg dečka i imućnog poduzetnika da se tek nakon sedam godina sjeti tražiti sve što je uložio u njihovu propalu vezu. Navodno je velik dio poklona sada nepovratan što je dodatno probudilo bijes u poduzetniku, s obzirom na to da su većinu vremena trošili bogatstvo na njegovoj privatnoj luksuznoj jahti krstareći, ali i uživajući na njegovom privatnom otoku Cleopatra u Turskoj. Unatoč tome, našlo se i poklona u obliku skupocjenih stvarčica koje su sada procijenjene na više od tri milijuna dolara, koliko mu manekenka sada mora i vratiti.

Profimedia 

Iako uspješni poduzetnik na računu ima milijarde, ne planira bivšoj djevojci oprostiti niti novčića koji joj je poklonio, a navodno se i suđenje još više zakompliciralo kada je 'Crna pantera' odbila njegov zahtjev za povratom imovine. Unatoč tome se ne želi vraćati sedam godina unazad i iskupljivati za poklonjene stvari, nije ni manekenka na 'prosjačkom štapu', jer kako pišu strani mediji, na računu raspolaže s više od 40 milijuna dolara. 

Profimedia