Alen Vitasović 'poludio' zbog nošenja maske u školi: 'Ona nema zraka'

Želi promjene

Story arhiva

Od jučer je za sve osnovnoškolce i srednjoškolce počela nova školska godina. S obzirom na to da je zavladalo 'novo normalno', bit će puno prilagodbi, koje se nekima budu, a nekima ne budu svidjele. U ovu drugu skupinu već sada pripada glazbenik Alen Vitasović, koji se požalio na nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima, u ovom slučaju školama.

'Je*** vam mater! Moja kći mora nositi sedam sati masku u školi. Slabo joj je, bez zraka. Netko će ovih dana na***ati jako', napisao je 52-godišnji Alen na Facebooku, čija kći Mija ide u četvrti razred srednje škole. S njim su se brzo složili i drugi roditelji koji ga prate na društvenim mrežama. 'Svi roditelji se trebaju pobuniti i ne pustiti djecu u školu s tim', stoji u jednom komentaru.

Anketa

Slažete li se sa stavom Alena Vitasovića?

Glasalo je 204 korisnika

Inače, Alen nam je samom početku pandemija otvoreno ispričao kako je cijela ova situacija utjecala na njega, ali i njegovu Miju, koja je tada odrađivala online nastavu. 'Da, Mia će sada nastavu morati odrađivati online. Ne znam kako bih to komentirao. Nakon štrajka, još sad i ovo, za što mislim da će biti teška katastrofa. Ona je sada treći srednje, i vjerujte mi, ni njoj se ne sviđa što sve mora prolaziti', istaknuo je tada.