Paparazzi fotografije potvrdile vezu miljenika djevojaka

Već se neko vrijeme šuška

Profimedia

Zac Efron je osvojio srca djevojaka još od snimanja filmskog serijala 'High School Musical'. Iako je od toga prošlo dosta vremena, i dalje je miljenik žena diljem svijeta, što zbog fizičkog izgleda, što zbog činjenice da je dugo bio slobodan. Ipak, tome je sada došao kraj. Naime, već se neko vrijeme šuška o njegovoj vezi s Australkom. Sada je to napokon potvrđeno, i to paparazzi fotografijama snimljenima u Australiji gdje 32-godišnjak već neko vrijeme živi.

Profimedia 

Fotografi su ga već nekoliko puta uhvatili s brinetom imena Vanessa Valladares, no uvijek se govorilo kako je to njegova prijateljica. Ipak, na najnovijim dokazima par se drži za ruke, smješka zaljubljeno, a to jednostavno nisu mogli sakriti od javnosti. Upravo to je službena potvrda njihove veze, ali i potvrda da više nije sa 27-godišnjom kolegicom Halston Sage.

Na spomenutim su fotografijama djelovali jako opušteno. Dok je Zac odjenuo svoju uobičajenu kombinaciju - kratke hlače i običan t-shirt, Vanessa je oduševila u odabiru boje košulje. Naime, uz kratku suknju s narančastim detaljem, odabrala je plavu košulju zbog kojeg nije mogla proći neprimjetno. 

Inače, riječ je o australskoj manekenki, s kojom se Zac druži otkako je preselio u Byron Bay. Jednom je prilikom rekao kako voli boraviti u Australiji jer mu je lako ostati anoniman. 'Ono što volim kod te zemlje, a to nemamo u Kaliforniji je što je tako puno plaža na kojima uopće nema ljudi', istaknuo je glumac koji već razmišlja o kupnji kuće. Prema svemu sudeći, život daleko od Amerike i javnog života mu je odlično 'sjeo'.