JEZIVE RIJEČI PRIJE NEGO ŠTO JE POGINUO Glazbenik predosjećao

Kao da je opisao svoju smrt

Facebook Screenshot

Prošlo je točno godinu dana od tragične nezgode u kojoj je prilikom paraglajdinga preminuo srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru. Povodom obljetnice smrti mnogi su se prisjetili dobrog prijatelja i supruga, a razotkriven je i jedan detalj iz njegovog života koji je zgrozio mnoge. Naime, jednom prilikom pokojni glazbenik izjavio je: 'Ne možeš imati nesreću, a da ne umreš', a svega nekoliko dana nakon toga dogodilo mu se upravo ono što je predvidjelo, piše Glossy.

Facebook 

Popularni srpski reper svega malo više od tjedan dana prije nego što je stradao u jednom intervjuu progovorio je o smrti i potencijalnim uzrocima smrti, ni ne sluteći kako bi mu se, nažalost, teorija mogla pretvoriti u praksu. Naime, prije točno godinu dana glazbenik, uvijek željan adrenalina, novih avantura i nezaboravnih iskustava, poginuo je u nesreći padobranom. No, ono što je potreslo javnost gotovo jednako kao i njegov odlazak je njegov razgovor u kojem se osvrnuo na tragične završetke navodeći kako, ako će uvijek tako razmišljati i biti na oprezu, neće doživjeti nikakva lijepa iskustva. Smatrao je gotovo nemoguće da smrtno strada te kako to nije razlog o kojem razmišlja kada je u potrazi za adrenalinom.

'Snowboard, padobran, skakao sam iz aviona, sve sam to radio. Prije nekoliko dana sam pričao s prijateljem- on je poznavao nekog čovjeka koji je doživio nesreću i poginuo. Ne možeš doživjeti nesreću, a da ne pogineš, to je realno. Bunge sam isto probao i veća frka mi je bilo to od skoka iz aviona', rekao je u razgovoru, a mnogi pretpostavljaju kako je predosjećao svoju smrt.