Bivša prijateljica Kate Middleton otkrila njezinu najveću tajnu

Što će kraljica reći na ovo?

Profimedia

Iako danas većina javnosti brak Kate Middleton i princa Williama smatra bajkovitim, veza im nije uvijek bila takva. Prije devet godina, 29. travnja,  vojvode od Cambridgea svoju su vezu okrunili brakom, a njihovo vjenčanje je bilo pravi spektakl za cijeli svijet. Milijuni ljudi su pratili njihovo vjenčanje preko malih ekrana, a tisuće njih se okupilo na ulicama Londona kako bi prisustvovalo tom događaju. Nijedno vjenčanje do tada nije izazvalo toliki interes javnosti.

No, njihova je ljubavna veza prošla kroz niz turbulentnih razdoblja. Prekidali su i mirili se nekoliko puta. Štoviše, nakon njihovog prekida 2007. godine šuškalo se o tome da je problem bio u Williamovoj navodnoj nevjeri, a pričalo se i da Will svoju Kate drži na kratkoj uzici te se zabrinjavajuće loše odnosi prema njoj. Mnogo je detalja isplivalo o njihovom odnosu, no bivša prijateljica 38-godišnje Kate otkrila je kako se ona odlično nosila sa svime time te da joj to nije predstavljalo nikakav pretjerani stres. No, isto tako otkrila je što joj je, odnosno tko joj je zadavao najveće muke. 'Kada se pripremala upoznati kraljicu Elizabetu, bila je pod strašnim stresom. Cijelu noć je imala probavne smetnje, a prije samog susreta dva je puta povraćala', govori njezina bivša prijateljica za britanske medije. 

 'Kate se tjednima pripremala za taj susret. Učila je kako se ponašati u blizini kraljice, morala je naučiti koje riječi ne smije izgovarati, kako se ponašati za ručkom i kako se uopće obračati kraljici. Bila je pod iznimnim stresom, no to nije htjela otkriti čak ni svome suprugu. Pravila se da je sve u redu i da ona to može, no zapravo je plakala i imala panične napadaje prije nego je prvi puta sjela za obiteljski stol kraljevske obitelji. Tjednima je birala što će obući i kakvu će frizuru imati', nadodaje njezina prijateljica. Navodno je Kate i prije samog susreta popila dvije tablete za smirenje, a kada je susret završio, prijateljicama se pohvalila kako je kraljica iza zatvorenih vrata opuštena i zabavna osoba.