STIGLA PRINOVA Glumica rodila drugo dijete

'Živim za njih'

Profimedia

Glumica Leighton Meester, koju javnost poznaje kao tračericu Blair Waldorf, sa 40-godišnjim suprugom Adamom Brodyjem, dobila je drugo dijete. Iako je 34-godišnjakinja svoju trudnoću dugo skrivala od znatiželjnih pogleda javnosti, u posljednjim danima trudnoće više nije bilo načina kako će prikriti trudnički trbuščić. Napokon je podijelila sretnu vijest koju je, kako piše Mirror, odmah nazvala 'ostvarenjem snova'.

Profimedia 

Njihova četverogodišnja kćerkica dobila je mlađeg brata čije ime još nisu otkrili. Naime, da je glumica trudna primijetilo se tek u travnju ove godine, no pretpostavlja se kako je odavno prije toga saznala sretne vijesti koje je uspješno skrivala. Nakon što su bili 'uhvaćeni' kako šetaju u blizini svojeg doma u Los Angelesu, te je odmah bilo jasno kako je druga beba na putu, više se nisu često pojavljivali u javnosti. Sada se 34-godišnjakinja napokon može prestati skrivati, a radosnu vijest odmah je podijelila sa stranim medijima.

Inače, par je u braku od 2014. godine, a svega dvije godine nakon vjenčanja dobili su prvu kćerkicu. Iako oboje imaju poprilično uspješne glumačke karijere oba roditelja nastoje što više vremena provoditi uz svoju curicu, koja to baš i ne vidi tako. Jednom prilikom Leighton je u razgovoru progovorila o nezadovoljstvu svoje četverogodišnjakinje: 'Rekla mi je- vi stalno radite. Toliko ste dugo na poslu i jedan i drugi. Ne možete više tako, ne možete raditi istovremeno'. Majka, po novome, dvoje male djece, jednom prilikom progovorila je i o tome koliko voli svoju kćerkicu i muža te kako njezin život bez njih nema smisla: 'Ja sada živim za njih, ne za sebe', otkrila je.