NAKON KARLEUŠINIH KRITIKA Smršavila preko 56 kilograma

Transformacija vrijedna spomena

Instagram

Srpska pjevačica Jelena Karleuša oduvijek je poznata po tome što nema dlake na jeziku. Nikada nije strahovala od javnog iznošenja svog mišljenja. To se nebrojeno puta moglo vidjeti i tijekom snimanja showa 'Zvezde Granda'. Uz to što ima specifične komentare kada je riječ o pjevanju natjecatelja, bez dlake na jeziku komentira i njihov izgled. Krajem prošle godine je šokirala kada je bez razmišljanja djevojci koja se borila s viškom kilograma rekla da je 'sramota imati toliki višak kilograma'. Sada se ta ista djevojka, Krstinja Todorović, vratila u emisiju s preko 56 kilograma manje i šokirala transformacijom.

'Bila sam na operaciji smanjivanja želuca prije sedam mjeseci. Uspjela sam skinuti preko 56 kilograma, a prije nekoliko dana sam snimala 'Zvezde Granda' i svi su bili oduševljeni transformacijom. Žiri je bio preoduševljen. Što se tiče samog plana prehrane, baziram se na zdravim namirnicama. Unosim puno voća i povrća. Poanta je samo što ne mogu količinski puno pojesti, a stalno sam sita', ispričala je Krstinja tamošnjim medijima. Fotografije 'prije i poslije' pogledajte ovdje

Podsjetimo, 'nabijene' kilograme prva je tada komentirala pjevačica Marija Šerifović, koja je i sama u procesu mršavljenja. 'Krstinja, znaš li da u prvom dvoboju, znam da je ovo odvratno, bezobrazno i nije pristojno, ali ti govorim strašno veliku istinu, da će te pjevačica koja pjeva 70 posto lošije, a izgleda pristojnije za širu populaciju, izbaciti', šokirala je izjavom ova 35-godišnjakinja. Iako nije mogla vjerovati da mora o tome govori, djevojka je imala spreman odgovor. 'Svjesna sam, ali bih se voljela transformirati tijekom natjecanja', kratko i jasno je odgovorila, ali i uspjela u onome što je naumila.