POTPALILA STRASTI Meghan iznenadila Harryja rođendanskim poklonom

Ostao je zatečen

Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle je krajem srpnja uspjela izmamiti suze na oči supruga, princa Harryja kad mu je uručila dar za prvu godišnjicu braka- njihove vjenčane zavjete koje je ručno ispisala starinskim krasopisom, a već tada najavila je kako to mora nadmašiti za Harryjev rođendan te da se već počela pripremati i razmišljati što bi mu mogla darovati za 36. rođendan koji je proslavio jučer.

Ovoga puta Meghan je suprugu odlučila pokloniti nešto sasvim drugačije, a detalje cijele proslave otkrila je navodna Meghanina dobra prijateljica koju su kontaktirali američki mediji. 'Posljednji mjeseci su im veoma napeti, prošli su kroz mnoge izazove i doživjeli su velike životne promjene, pa nisu ni stigli uživati u čarima bračnog života. Zato je Meghan odlučila iznenaditi Harryja romantičnom večerom na kojoj se pojavila u seksepilnom donjem rublju. Dugo se pripremala za to, a dva tjedna birala je čipkaste komade koji će joj savršeno pristajati. Harry je, naravno, ostao oduševljen poklonom. Detalje ne znam, ali poznato mi je da su se odlično zabavili', rekao je izvor. 

 Njihovog sinčića, jednogodišnjeg Archija čuvala je baka Doria Ragland koja je uskočila i kada je Meghan bio rođendan. Tada je princ Harry također pripremio iznenađenje za suprugu, a u nedavnom intervjuu Meghan je otkrila da si njih dvoje vole organizirati neobična, ali mala iznenađenja.