IZRAZIMA LICA SVE OTKRILI Nakon prevara ponovno nesretni u braku?

Vidna distanciranost

Profimedia

Glazbeni mogul, 50-godišnji reper Jay-Z i 38-godišnja glazbena diva Beyonce, ljeto su odlučili provesti obilazeći svjetska mora, među kojima se našao i hrvatski Jadran. Na prvu oduševljeni obožavatelji susreli su ih i na Kornatima gdje su odali dojam nevoljkosti, ali i razočarali odbijajući fotografiranje s nekoliko ljudi. Nakon što su napustili Europu i vratili se u Hamptons, paparazzi su ih sada snimili toliko 'smrknutih' izraza lica da su se obožavatelji zapitali je li sve u redu sa supružnicima.

Profimedia 

Prema pisanju stranih medija, čini se kako su se 'duhovi prošlosti' ponovno vratili te kako glazbeni par ponovno ima velikih bračnih problema. Iako njihov odnos, nakon velike afere i reperovog priznanja o višestrukom varanju 2017. godine, nikada nije u potpunosti 'procvao', mnogi su ostali zabrinuti vidjevši izraze lica i nezanemarivu distanciranost. Naime, ako je vjerovati glasinama stranih medija, postoji mogućnost kako se par upravo zbog bračnih problema odlučio na krstarenje ne bi li spasio brak u propadanju. No, čini se kako nisu uspjeli u svojim namjerama jer, ako je suditi prema posljednjim fotografijama, supružnici zaista nisu u najboljim odnosima.

Profimedia 

Podsjetimo, iako su više od deset godina u braku čini se kako ni najbolje namjere u posljednje vrijeme ne mogu popraviti stare probleme. Jay Z i Beyonce vjenčali su se 2008. godine nakon dugogodišnje veze. Četiri godine kasnije dobili su najstariju kćer, sedmogodišnju Blue Ivy, a ubrzo nakon toga, pjevačica je potražila potporu javnosti otkrivajući suprugovu nevjeru. Međutim, već sljedeću godinu stvari su očito krenule na bolje s obzirom na to da je rodila blizance Rumija i Sira.

Profimedia