Nakon oboljenja od korone glumac ostavio supruga i 'zbrisao' u Hrvatsku

Tek sada otkrio istinu

Profimedia

Ovog ljeta holivudski glumac, 47-godišnji Neil Patrick Harris, po drugi put uživao je na Jadranskoj obali. Prethodne godine na Hvar je došao u pratnji dvije godine mlađeg surpuga Davida Burtka i devetogodišnjih blizanaca Gideona i Harper, ali ove godine se pojavio potpuno sam što je iskoristio za partijanje i druženje s drugim muškarcima. No, za strane medije tek je nedavno otkrio kako je u tom periodu, zajedno s ostalim članovima obitelji, bolovao od korone, a odmah po ozdravljenju odlučio je ponovno posjetiti Hrvatsku.

Profimedia 

Glumac, inače poznat kao zavodnik 'Barney Stinson' iz hit serije 'Kako sam upoznao vašu majku', tek nekoliko mjeseci kasnije odlučio je otkriti kroz što je prošao prije dolaska u 'Lijepu našu': 'Sve se dogodilo tako brzo. Započelo je negdje krajem ožujka ili početkom travnja kada sam počeo osjećati prve simptome. Nisam želio biti paranoičan, ali onda sam izgubio osjetilo okusa i mirisa. Nije bilo nimalo ugodno', otkrio je za strane medije. Iako je naveo kako nema razloga za brigu te kako je prije putovanja u Hrvatsku bio gotovo sto posto siguran u svoje zdravlje, mediji pretpostavljaju kako će mnogi obožavatelji, koji su bili u njegovoj blizini, sada biti zabrinuti za vlastito zdravlje.

Story 

Inače, svojim osamljenim ljetovanjem glumac je medije doveo do pretpostavke kako mu se brak raspada te kako je na putovanje došao kako bi se odmorio od supruga i djece. Unatoč tome što je viđen u društvu drugih muškaraca čini se kako supružnici i dalje funkcioniraju sasvim u redu, a putovanjem u Hrvatsku ih samo nije želio izlagati dodatnim rizicima zaraze.

Profimedia