Jelena Karleuša na udaru kritika: 'Sramota za jednu majku'

'Pale' teške riječi

Instagram

Regionalna folk zvijezda Jelena Karleuša gotovo svakodnevno brojne obožavatelje 'časti' golišavim fotografijama, koje često više otkrivaju nego što skrivaju. Ova majka dviju kćeri, 12-godišnje Atine i godinu dana mlađe Nike, ponosna je na svoju figuru i to jasno daje do znanja. I dok redovito na račun svog izgleda i stila dobiva komplimente, mnogima se njezina posljednja kombinacija nije nimalo svidjela.

Naime, na Instagramu, gdje je prati više od dva milijuna ljudi, Jelena je objavila fotografiju s jednog nastupa, na kojoj pozira u fluorescentno zelenom kostimu, odnosno 'trakicama' koje su jedva pokrivale njezino tijelo. Kombinaciju je 'začinila' visokim čizmama iste boje. 

Očekivano, objava je izazvala lavinu komentara. I dok su mnogi hvalili izgled i stil ove pjevačice, brojni su joj pratitelji dali do znanja da je pretjerala, a pritom se mnogi nisu suzdržali od uvreda.

Četiri 'banke' su četiri 'banke'

  'Dušo draga, to što si javna osoba i zgodna žena, ne znači da se trebaš pojavljivati u tim krpicama i 'podizati prašinu'. Ostaje ti još da gola prošećeš i zadovoljiš i sebe i druge i da se smiriš više. Četiri 'banke' su četiri 'banke'', prokomentirala joj je jedna pratiteljica, a čini se, nije jedina koja tako misli. 

'Kad će pornić?', 'mislim da bi najbolje izgledala gola. Pokazivanje vanjskog izgleda u ovoj mjeri odraz je unutrašnjeg nezadovoljstva i nedostatka duhovnosti', 'Bože sačuvaj, žena ima dvije curice koje ovo gledaju. Fuj', 'bruka i sramota za jednu majku koja ima dvoje djece', neke su od brojnih kritika upućenih ovog glazbenici koju, čini se, uvrede nimalo ne 'diraju'.