NEMA VIŠE SKRIVANJA Fotografije kao potvrda nove ljubavne romanse

Poljubac ih je odao

Profimedia

Još jedna ljubavna veza je otkrivena. Naime, ovog puta je to ona pjevačice Bebe Rexhe i filmaša Keyana Safyarija. S obzirom na to da do sada nisu postojale potvrde njihove romanse, najnovije paparazzi fotografije iz Los Angelesa upravo to čine. Naime, 31-godišnjakinja je 'uhvaćena' kako ljubi svog partnera, što je prvi ovakav prizor nakon što su prvi put u javnosti viđeni ovog ožujka. Prema svemu sudeći, slavili su Keyanov rođendan, a uz poljubac je pažnju privukao i novi Ferrari, koji joj je u tom trenutku dostavljen. 

Profimedia 

Ako je suditi po njezinom Instagram storyju, koji sada više nije dostupan, spomenuti automobil bio je njezin poklon njemu. Naime, uz fotografiju je napisala: 'Sretan rođendan, ljubavi'. Za razliku od ovih paparazzi fotografija, ona je Keyanovo lice prekrila emotikonom u obliku srca, čime je dala naslutiti da još nije spremna svoju priču podijeliti s pratiteljima.

Iako je ovo službena potvrda, tim pjevačice nije bio spreman komentirati fotografije. Inače, ovo je Rexhi prva veza u proteklih nekoliko godina. Još 2017. godine je u jednom radijskom intervjuu rekla kako nije bila u vezi od 2015. 'Ja sam 'old school' romantičarka. Ne volim se razbacivati ljubavlju i svoje srce davati bilo kome', rekla je tada.

Instagram 

Nakon toga, prošle godine su mnogi sumnjali da je 31-godišnjakinja gay, na što je ona odgovorila da nije, već da je fluidna i da samo čeka onu pravu osobu. 'Imam osjećaj kao da me se muškarci boje. Dok ne nađem onu pravu osobu, ne želim se etiketirati. Samo želim pronaći nekoga tko će me voljeti', rekla je prošle godine i brzo nakon toga pronašla, ako je suditi po fotografijama, ljubav svog života.