Nemojte se čuditi ako vas Meghan Markle nazove na telefon

Nije šala

Profimedia

Otkako se s britanskog dvora preselila u Los Angeles sa suprugom, 36-godišnjim princem Harryjem i jednogodišnjim sinčićem Archiejem, Meghan je usmjerila karijeru najvećim dijelom prema održavanju govora na javnim događanjima. Neki od njezinih posljednjih nastupa pred publikom bili su politički obojani i doticali se problema rasizma u Americi, no sada je 39-godišnja bivša vojvotkinja od Sussexa otišla korak dalje u politilčkom aktivizmu. Uključila se u predsjedničku kampanju kandidata Demokratske stranke Joe Bidena i počela nazivati nepoznate ljude na telefon te ih podsjećati ih da izađu i glasaju na izborima za predsjednika SAD koji će se održati 3. studenog, piše New Idea.

you tube screenshot 

Voditeljica kampanje Demokratske stranke, 86-godišnja novinarka i feministička aktivistica

Dobar dan, ja sam Meghan. Namjeravate li izaći na izbore i dati svoj glas?'

 Gloria Steinem, rekla je u razgovoru za Access Hollywood kako Meghan nasumice zove brojeve iz telefonskog imenika i potiče ljude da glasaju. Gloria je nedavno ugostila Meghan i vodila razgovor s njom, a prije toga, kazala je, zajedno s Meghan odradila je nekoliko aktivističkih poziva glasačima. Pritom se Meghan nije službeno predstavljala na telefon. 

Profimedia 

'Dobar dan, ja sam Meghan. Namjeravate li izaći na izbore i dati svoj glas?', govorila bi na početku razgovora, tako da ljudi nisu ni znali da ih zove supruga princa Harryja. Gloria je kazala kako pozdravlja Meghaninu inicijativu i kako ju smatra pametnom i politički potkovanom.