Nakon glasina da čeka četvorke, 21-godišnjakinja otkrila spol prinove

'Uvijek je željela biti mlada majka'

Instagram

Australska reality zvijezda i voditeljica zoološkog vrta, 21-godišnja Bindi Irwin, koja je postala poznata kao kći slavnog 'lovca na krokodile' Stevea Irwina, nedavno je objavila sretne vijesti. Naime, ona i suprug, dvije godine stariji Chandler Powell, kojem je sudbonosno 'da' izgovorila u ožujku, uskoro postaju roditelji. Svjetski mediji nedavno su se raspisali kako paru dolazi ne jedno dijete, već njih četvero, a sada se o svemu oglasila Bindi, koja je otkrila koliko djece zaista čeka, a progovorila je i o spolu. 

Naime, voditeljica australskog zoološkog vrta i obožavateljica životinja, koja nikada nije skrivala da želi biti mlada majka, na Instagramu je objavila simpatičnu fotografiju na kojoj nasmiješena pozira sa suprugom, ali i kornjačom, dok on u ruci drži fotografiju s ultrazvuka. 

'Djevojčice, ti si naš svijet. Naša divna kći sada je otprilike iste veličine kao mladunče Aldabra kornjače i zdrava je koliko to može biti. Ne možemo dočekati njezin dolazak na svijet iduće godine', napisala je Bindi i time demantirala glasine o tome da njoj i suprugu stižu - četvorke. 

Inače, Bindi i Chandler, profesionalni wakeboarder, upoznali su se još 2013. godine u tamošnjem zoološkom vrtu. Prošle godine par se zaručio, a sudbonosno 'da' izgovorili su u ožujku ove godine. Inače, otac buduće majke je Steve Irwin, koji se proslavio u emisiji 'Lovac na krokodile'. Steve je preminuo prije 14 godina, kada je u 44. godini života snimao serijal 'Najopasnije životinje u oceanu'. Preminuo je od posljedica uboda raže, a iza njega su ostali supruga Terri te djeca, danas 22-godišnja Bindi i 16-godišnji Robert.